Jdi na obsah Jdi na menu
 


PODZIMNÍ BAZAR 2017

20. 11. 2017

PODZIMNÍ BAZAR NALEZENCŮ-ŠUMAVÁKŮ JE MINULOSTÍ 
Jsme moc rádi, že jako vždy proběhl v přátelské atmosféře a snad jste byli spokojeni. My ano a tak je na místě trocha toho děkování. 
Abychom tyto prodejní akce mohli vůbec podnikat je potřeba dárců a nakupujících, všem těmto patří naše první velké Děkujeme.
Další poděkování je pro sušické kulturní středisko SIRKUS v čele s panem ředitelem ing. Karlem Sedleckým a pro zaměstnance sokolovny za perfektní přípravu prodejních prostor a jedno speciální poděkování pro milou paní uklízečku Alenku. Alence Švrčinové moc děkujeme za nádherné výrobky, kterými nás pravidelně zásobuje a které se u Vás těší velké oblibě.
Prodejně krmiv Svět tlapek děkujeme za výborné sušenky vyrobené pro psí návštěvníky ( jako vždy nezbylo). Děkujeme všem, kteří mysleli i na naše žaludky a přinesli něco k snědku. Velmi děkujeme našim přátelům z Příbrami a DS Zázraky se dějí za opakovanou účast na našich akcích. Vždy překvapíte nejen nás, ale i dětské návštěvníky. A všem těm, kteří nám věnovali svůj volný čas a podíleli se na tom nejtěžším a nejúnavnějším z celé akce a to je stěhování, vybalování a poté opět zabalování, odvoz a úklid. Paní Václava Kurcová se celou sobotu starala o dětskou soutěž v malování a připravila dětem milé dárky. Vendulko děkujeme.
A na závěr děkujeme všem členům spolku za to, že přežili a mohou chystat ten příští, jarní bazar na pomoc zvířatům v nouzi. Fotky z podzimního bazárku najdete ve fotoalbu anebo na našem facebooku :)