Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co se u nás dělo v březnu 2018?

9. 4. 2018

Březen začal optimisticky, do nového domova, z dočasky u Petry a Rosti, odjela fenka Teddy. Kromě lásky potřebuje také pevné vedení a toho všeho se jí v novém domově dostává. Trochu panovaly obavy, jak bude vycházet s kocourkem, ale i to se zvládlo a Teddy do rodiny zapadla. Už se i ohlásila a poslala pár fotek 
Dalším šťastlivcem se stal kocourek, kterého nejspíš, ještě jako kotě, někdo odložil u statku v Soběšicích. Ujala se ho rodina, která před časem přišla o svoji kočičku, dostal jméno Lumírek a ještě než se šel zabydlet, byl ošetřen, odčerven a vykastrován.
A do třetice se štěstí usmálo na malou, půlroční fenečku Áju, která byla nalezena poblíž Sušice. Od sušické MP jsme ji převezli do dočasky k Janě do Soběšic, na veterině jí bylo ošetřeno menší poranění hlavy, dostala ATB a čekalo se, kdo se k ní přihlásí. Jak se dalo čekat, nepřihlásil se nikdo a tak mohla být zařazena do adopční nabídky a nečekala dlouho. Přijela si pro ni nová panička z Prachatic a hned večer poslala první "postelové" hlášení.
Do péče jsme přijali dvě další fenky. Jedna byla nalezena na Čachrově, dostala jméno Rézinka, je to asi roční, středně velká kříženka a momentálně čeká v dočasce na svého nového pána. Už měla návštěvu a vypadá to, že se něco rýsuje, tak držte palce....
Druhá přijatá fenka je mladá, menší fešanda Džesika, momentálně čeká v dočasce u Jany. Žila u sociálně slabší rodiny, kde je další pejsek a fenka, která nedávno porodila štěňata. Až fenka mimča odstaví, budeme jim také hledat nové bydlení a mamča pomaže na kastraci.
A ještě jedno březnové nadělení. Přislíbili jsme pomoc rodině, jejichž fenka se tak intenzivně kamarádila se sousedovic "Alíkem", až se narodilo šest štěňat. Mamina už je nekrmí a tak po návštěvě veteriny budou nabízena k adopci a budeme vybírat každému tu nejlepší rodinu. Fenku čeká kastrace na náklady našeho spolku.
Celý měsíc byla v léčbě fenečka Rita, nožička se hojí a bude potřeba ještě jedna operace, kvůli vyndání šroubů. Všem, kdo přispěli na její operace a léčbu moc děkujeme. Na Ritu jsme také pořádali březnovou aukci a jelikož se nám sešlo hodně knih, byla ještě jedna knižní rychloaukce.
Prodejna krmiv Svět Tlapek, už opakovaně, uspořádala pro naše svěřence velikonoční nadílku a my moc děkujeme za nakoupené dárky pro zvířata v nouzi.
V březnu nechybělo ani několik zatoulaných nešťastníků, kteří nakonec všichni našli cestu domů.
30.3 proběhlo natáčení nabídky našich pejskůTV ZAK.
Dostali jsme několik pozdravů z nových domovů od našich bývalých chlupáčů a to nás vždy velmi potěší.
Pokud hledáte psího parťáka, mrkněte na naši nabídku pejsků k adopci.
Příprava bazaru vrcholí a tak Vás na závěr všechny zveme 21. - 22.4.2018 do sušické sokolovny, kde se určitě vyřádíte vy i vaše děti  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář