Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co se u nás dělo v únoru 2018?

13. 3. 2018

Na začátku února se usmálo štěstí na jednookou kočičku Áju, která odjela do nového domova až k Praze. 

Mimo jedné knižní rychloaukce jsme také uspořádali aukci pro Bobík. Část výtěžku z aukce jsme věnovali právě Azylu Bobík v Nýrsku, se kterým úzce spolupracujeme.

V dočasné péči u Petry a Rosti ze zotavovala a na nový domov připravovala fenka Teddy, která začátkem března nový domov našla :)

9. února jsme do spolku přijali černého chlupáče Blacka, kterého původní majitel nechal opuštěného v bytě v Lenoře. Black se nyní nachází na veterině u Mikošků a čeká na nového páníčka :) 

Ve spolupráci se sušickým kočičím útulkem se nám podařilo na sídlišti v Sušici odchytit dvě odrostlá koťata, která jsme na naše náklady ošetřili a nyní čekají na svůj nový domov společně s ostatními zvířátky.

A na konci měsíce nám do péče přibyla Rita. Asi tříměsíční štěnátko zřejmě německého ovčáka. Nádherná holčička se zlomenou nožičkou je již po operaci a čeká na uzdravení. A až bude fit, poputuje hned do nového domova, kde už jsou na tuhle malou psí krásku připraveni a těší se až k nim do rodiny přibyde nový člen.

Klasicky jsme řešili psi nalezené, ztracené a zaběhnuté. Ve většině případů to dopadlo dobře. Dále také pokračujeme v kastračních programech venkovních kočiček.

V současné době hledáme nové domovy pro jednu kočičku, mladou teriérku Rhonu, střapatého Blacka, úžasného Riccieho a kvůli komplikované povaze Olinky hledáme někoho, kdo by jí alespoň občas pohlídal a vzal vyvenčit.

Jinak všechny srdečně zveme na náš jarní bazar, který se nezadržitelně blíží :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář