Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co se u nás dělo v září 2017?

7. 10. 2017

CO SE U NÁS DĚLO V ZÁŘÍ?
První podzimní měsíc jsme přivítali prodejní akcí o sušické pouti. Náš stánek na výstavě chovatelů navštívili ti nejodolnější a nejvěrnější, neboť počasí nám moc nepřálo a pršelo. Přesto jsme s výsledkem byli spokojeni. Ve stejnou dobu pro nás v prodejně Svět tlapek zahájili sbírku krmiva pro naše svěřence a celý měsíc bylo možné obdarovat zvířata v nouzi. A že těch darů bylo... :-)
3.září jste mohli v pořadu Chcete mě nakouknout do našich dočasek a poslechnout si povídání o naší činnosti.
Řešili jsme 6 vyhozených koťat v Bešetíně a další kočičí nešťastníky a máme radost, že všem se podařilo najít nové bydlení.
V Horaďovicích se našli tři přivázaní psi u autobusové zastávky, zbaběle se jich tak zbavil jejich původní majitel. Pejsci pobývají v horažďovických kotcích a jeden už má domov.
Pomáhaki jsme hledat majitele několika zatoulaných zvířat a ve většině případů se to podařilo :-)
Mohli jste se zapojit do Aukce pro šumavské nalezence a už připravujeme další, v tomto roce poslední, velkou předvánoční aukci, tak se těšte.
Po celý měsíc jsme připravovali, převáželi, přebírali, oceňovali a uskladňovali věci, které jste nám darovali na naše bazary a už za 14 dní vás očekáváme v plné sestavě.
Potkala nás i jedna velmi smutná událost, za duhový most jsme vyprovodili malou fenečku Babu, která tu lepší - i když krátkou - dobu prožila v dočasce u Jany.
Nové domovy v září našlo šest koťat z Bešetína, černý kocourek z Běšin, ohař Robin, kočičí rodinka z Mlázov,zrzek z Kašperských Hor, a kříženec středoasiata Méďa - nyní Don :-)
A mezi ty, kteří na své štěstí ještě čekají patří kříženka jezevčíka Olinka, dva pejsci z Horažďovic, kříženec staforda a labradora Richie, kočička Gamorka v dočasce v Klatovech a další kočičí slečna na veterině u Mikošků.
Popřemýšlejte, jestli některému z těchto zvířátek nechcete změnit život.