Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co se u nás dělo v září 2018?

8. 10. 2018

S přicházejícím zářím jsme dostali zprávu, že na silnici v Nepomuku běhá malý, zřejmě poraněný a vyděšený malý pes a nechtěl se nechat odchytit. Nakonec se podařilo a pejsek byl převezen na sušickou veterinu, kde byl prohlédnut a byla vyloučena vážná zranění, navíc se ukázalo, že je to fenka. Jelikož naše dočasky byly plné, domluvili jsme jí pobyt v útulku v Borovně, kde čeká v hezkém prostředí na nový domov.

3.9. končila naše aukce pro dočaskové psy a v září jsme stihli připravit ještě jednu a to rychloaukci DVD. V těchto dnech se pro vás připravuje aukce nová, tentokrát trochu větší a v tomto roce poslední. Určitě si ji nenechte ujít, protože jsme do ní zařadili mnoho věcí, které mohou sloužit jako vánoční dárky.
Stále máme překočkováno, přestože nemáme pro kočeny žádné místo, kde je ubytovat. Máme dočasky pro psy. Velmi děkujeme za spolupráci veterině u Mikošků, za poskytování azylu nalezeným, nemocným a zraněným kočkám. Těmto nešťastníkům se snažíme urychleně hledat nové domovy, protože veterina není nafukovací.

Radost by nám udělalo, kdyby se lidé chovali zodpovědně a své kočky a kocoury, kteří se volně pohybují venku, nechali kastrovat a nebo se sami o své !!! přírůstky postarali. Tím není rozhodně myšleno topení a jiné zabíjení narozených koťat, nebo vyhazování v lese a u silnice, nebo přes plot k sousedům. Kastrace kočky vás určitě nezrujnuje, ale ve vyjímečných případech jsme ochotni se spolupodílet na zaplacení.
S blížícím se termínem bazaru nás zásobujete věcmi k prodeji, všem moc děkujeme a modlíme se, aby už se vše mohlo nastěhovat do sokolovny a prodat. Tak určitě 20. a 21.10. přijďte a pomozte nám od zásob 

Prodejna Svět tlapek opakovaně uspořádala sbírku krmení pro naše svěřence, tentokrát u příležitosti mezinárodního dne zvířat a my moc děkujeme. Děkujeme také všem, kteří se této akce zúčastnili.
Pejsek Čiko se k nám dostal jako nalezenec, ale měl štěstí a už koncem září se stěhoval k novým páníčkům. Rychle našel domov i malý kocourek mourek Kryštůfek, nalezený opuštěný v Dlouhé Vsi. 21.9. byl důležitý den pro kočičí sourozence, kteří na své doma čekali už dlouho a odjeli ke Strakonicím.
Od prodejny Zoo veterina v Sušici jsme pro naše psy dostali 5 pytlů granulí Hils a my děkujeme nejen za ně, ale i za prezentaci našich hafanů na videu " Adoptuj svého přítele".

Ve špatném stavu se k nám dostalo malé kotě, které i přes velkou snahu veterinářů svůj boj o život nakonec prohrálo 
Do dočasky v Čimicích byl přijat pejsek Piškot, nalezenec, kterého nikdo nepostrádá ani nehledá a tudíž jsme ho přidali do nabídky zvířat k adopci. Všechny chlupáče, kteří budou vděční za teplý pelíšek, plnou misku a hodně lásky najdete v našem albu "HLEDAJÍ DOMOV".
Rozloučíme se dobrou zprávou: Malý kocourek, kterému musela být amputovaná nožička po zranění autem, už je také v novém domově a i bez jedné nožky je to pěkný rošťák 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář