Jdi na obsah Jdi na menu
 


Díky za celoroční podporu

25. 12. 2020

Vážení přátelé, rok 2020 bude za pár dní minulostí a my všichni budeme doufat, že ten další bude klidnější, veselejší a pro všechny příznivější. Máme radost, že za námi stojíte v dobách dobrých i špatných a nepřestáváte pomáhat zvířatům v nouzi. Jako každý rok, přišel čas děkování a tak tentokrát začneme těmi, kteří dali domov některému z velkého počtu psů a koček z našich dočasek. Hřeje nás u srdce každá fotka na které je šťastné zvíře se svojí rodinou a my víme, že jeho příběh původně vůbec šťastný nebyl. Děkujeme našim dočaskářům - dobrovolníkům, kteří nám mnohokrát vytrhnou trn z paty.

Poděkování zaslouží všichni, kteří nám pomáhají jakoukoliv formou, každý dle svých možností. Někdo svými krásnými výrobky, další darovanými věcmi nebo krmením, jiný svým časem a někdo nás podpoří finančně.

Většinu našich financí získáváme prodejem zboží v aukcích a bazarech a tak se patří poděkovat všem lidem, kteří nám věci k prodeji darují, těm, kteří je koupí a v neposlední řadě těm, kteří nám pomáhají s přípravou bazarů.

Finance jsme letos získali i díky projektům různých firem a organizací. Velké poděkování pro Alíkův nadační fond, ZKD Sušice, Hill's ve spolupráci se Zoo Veterina Sušice.

Za propagaci našeho spolku svojí hudební tvorbou děkujeme Pavlovi Horejšovi.

Za příkladnou péči o naše zvířecí pacienty děkujeme veterinárním ordinacím.

Za možnost uspořádání vánočního dárkování děkujeme Tescu a prodejně krmiv Svět tlapek nejen za vánoční sbírku, ale za celoroční spolupráci a podporu našeho spolku. Díky také všem , kteří pod vánoční stromky nadělují.
 
Prostě, díky Vám všem, že nás v tom nenecháte a vždy se najde pomocná ruka a otevřené srdce :)