Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní bazar už je za námi!!

24. 4. 2018

Jarní bazar na pomoc zvířatům v nouzi je za námi 
I přes to, že ve stejném termínu probíhala Ralye Šumava a z okolních vesnic byl problém se na bazar dostat, účast byla veliká a díky nakupujícím a dárcům jsme získali pro šumavské nalezence krásnou částku 50.654,- Kč. 
Připravit takovou akci je po všech stránkách velmi náročné a tak si moc vážíme pomoci dobrovolníků. Jmenovitě bychom chtěli poděkovat Haničce Šiplové, Radce Míškové, Evě Desenské, Petře Safhauserové, Míše Rochové, paní Daniele, Ivaně Janissové a Barunce, Davidovi Fišlovi a Janě Paštykové, která s námi vydržela celý víkend. U soutěže v malování opakovaně perfektně obstála Vendulka Kurcová a z Plzně už poněkolikáté vážila cestu Miluška Čechová, která má vždy připravené zajímavé tvoření pro děti. K naší radosti nechyběli ani tentokrát naši přátelé z Příbrami Anička a Tomáš Vaňatovi. Tomík nezklamal a pro děti si připravil, mimo jiné, Kašpárkovu loterii.
Velké poděkování patří také sušickému kulturnímu středisku Sirkus, pod vedením ing. Karla Sedleckého, za možnost tyto akce pořádat a pracovníkům sušické sokolovny za perfektní přípravu prostor.
V neposlední řadě děkujeme tvořilkám, Alence Švrčinové a Marušce Králové, které obohacují náš prodejní sortiment krásnými a žádanými výrobky.
Další velké poděkování si zaslouží všichni dárci věcí k prodeji a naše sběrná místa, Svět tlapek ( děkujeme za domácí sušenky pro psí návštěvníky) a Obuv Vondráškovi.
Bez Vás všech by tyto akce nebylo možné uskutečnit.
Tak ještě jednou velké poděkování všem a na podzim se budeme těšit na další bazar a příjemná setkání s Vámi :)

Fotky z bazaru najdete v sekci fotogalerie...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář