Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odchod nemocné Nelinky

11. 7. 2018

nella.jpg

Přibližně před rokem jsme obdrželi zprávu, že se v Petrovicích našla opuštěná, starší kníračka.Byla převezena na veterinu k Mikoškům a jelikož se nepřihlásil původní majitel, byla naočkovaná, načipovaná a hledal se pro ni vhodný, klidný domov. A ten se našel. Nelinku si adoptovala stará paní a odvezla si ji do domku v Aníně. Brzy utvořily nerozlučnou dvojku, Nelinka spala s babičkou v posteli, chodily na procházky a večer se spolu koukaly na televizi. 
Po čase se u Nelinky začaly objevovat zdravotní problémy, vypadávala ji srst a tak následovala řada vyšetření, poslední až v Plzni, na speciální vet. klinice. Bohužel se potvrdilo podezření na Cushingův syndrom. 

Nelince byl zjištěn obrovský, neoperovatelný, nádor na nadledvinkách. Prognoza velmi špatná, maximálně několik měsíců života. Bohužel, žádný zázrak se nestal, nastalo prudké zhoršení, Nelinka nejedla a ukázalo se, že ledviny selhávají. Další udržování při životě už by bylo jen a jen trápení a tak se babička se svojí parťačkou musela v červnu rozloučit. Moc paní děkujeme za to, že Nelince dopřála poslední rok života plný péče a lásky. 
A ty, Nelinko, pozdravuj všechny zvířecí kamarády, se kterými už běháš za duhovým mostem.

 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář