Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poděkování za celý rok

29. 12. 2018

Blíží se konec roku 2018 a tak bychom zde chtěli poděkovat těm, kteří s námi spolupracovali a všemožně nás podporovali 
Za intenzivní péči o naše zvířata a za "dočaskování" opuštěných psů a koček patří velké díky všem z veteriny MVDr. Mikošky. Děkujeme také dalším veterinám a to manželům Švejdovým a Vethelp Kašperské Hory.
Za dočaskování díky Olince, Vendulce a paní Kopelentové 
Velmi důležitá jsou pro nás i sběrná místa kam nám nosíte věci do aukcí a bazarů. Za to děkujeme Květě Vondráškové - Obuv Vondráškovi a prodejně krmiv Svět tlapek. Této prodejně děkujeme za celoroční spolupráci a pořádání pravidelných sbírek krmiva pro zvířata v péči našeho spolku.

Za bezproblémovou spolupráci patří poděkování Městské policii v Sušici.
Děkujeme společnosti Tesco za umožnění akce " Strom splněných přání ", společnosti Hills za kvalitní granule, prodejně ZOO Veterina za krmení.
Při ztrátě psů a koček nebo nálezu zvířete je velmi důležité dostat informace co nejrychleji mezi velký okruh lidí a tak si speciální poděkování zaslouží všichni, kteří tyto informace sdílejí a díky tomu se většina těchto chlupáčů dostane včas domů.
Moc děkujeme všem dárcům věcí na bazary a aukce, všem kteří přispívají finančně na náš transparentní účet a všem, kteří v rámci různých akcí nakupují krmení, pamlsky a jiné dárky pro naše svěřence, zúčastňují se našich bazarů a zapojují se do našich aukcí. To vše je pro nás velká pomoc...

Velmi náročné časově i fyzicky jsou bazary a jejich přípravy a proto další poděkování patří všem dobrovolníkům, kteří nám věnují svůj volný čas.
Opuštěných zvířat neubývá, právě naopak a proto si velice vážíme každého, kdo se nebojí dát hezký domov zklamanému zvířeti a dokázat mu, že přátelství s člověk je krásná věc. Díky Vám v letošním roce od nás odešlo do nových domovů 41 psů a 29 koček !!!  
V roce 2019 Vám přejeme vše dobré a těm zvířatům, na které se zatím štěstí neusmálo přejeme, aby si je ten jejich pravý páníček co nejdříve našel...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář