Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příběh nalezeného ochrnutého Ferdíka

9. 4. 2019

Začátkem dubna se v Horažďovicích našel ochrnutý malý starší psík. Je ochrnutý na zadní nohy a neumí se sám vyprazdňovat. Skvělé ženy Jana a Lenna okamžitě nastudovaly jak rozpohybovat střeva a močový měchýř a povedlo se. Ferdík se pokouší postavit i na nohy. Ferda byl pasován na Alberta a s Ivčou J. byl u specialisty ve Vimperku. Prognóza je, že stav se nezlepší nejspíš ani po operaci a poškození míchy je trvalé. Díky našemu spolku se mu podařilo najít místo v ráji pro handicapované pejsky: JEZEVČÍCI V NOUZI! (Majitel se samozřejmě nenašel a ani nepřihlásil)

Nicméně Ferdu čekají už snad jen samé dobré zážitky, v blízké době odjede tam, kde bude mít tu nejlepší péči s mnoha zkušenostmi a hlavně spousty psích kamarádů se podobným handicapem. My necháme Ferdovi vyrobit vozíček, aby měl svůj život příjemnější a příští aukce bude právě pro Ferdu. Ferda je sice starší pes, ale za to hodný, šťastný a moc milý.

Ještě jednou moc děkujeme Lence a Janě, které za Ferdou do kotců docházejí a zpříjemňují mu chvíle čekání a obrovské díky patří Petře Smolkové a spolku Jezevčíci v nouzi za přijetí Ferdíka do jejich péče. Moc si toho vážíme.

AKTUALIZACE

Ferda odjel do "Jezevčíci v nouzi" a velice rychle se aklimatizoval. Spí od prvního dne v pelíšku a na jídlo čeká s ostatními, jako by k nim patřil celou věčnost :) Mockrát díky, snad už ho čekají jen dobré chvíle...

ferda.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář