Jdi na obsah Jdi na menu
 


sbírka DEN ZVÍŘAT 2022

18. 10. 2022
Drazí přátelé, dovolte nám představit sbírku DEN ZVÍŘAT. DEN ZVÍŘAT je sbírka organizovaná spolkem Běhejme a pomáhejme útulkům z.s. Sbírky se účastní přihlášené útulky pro kočky, psy, ale i organizace, které pečují o týrané koně a hospodářská zvířata. Sbírka trvá od 10.10. do 31.12. a jejím účelem je vybrat co nejvíce peněz, které se po skončení akce rozdělí mezi všechny zúčastněné útulky a organizace. I my jsme byli letos opět do akce pozváni, za což velice děkujeme!
Oficiální webové stránky akce jsou www.denzvirat.cz a to nejdůležitě je odkaz na sbírku, kde může každý z vás přispět libovolnou částkou https://www.donio.cz/den-zvirat-2022
I náš spolek Nalezenci Šumaváci je rád, že se akce účastní, protože letošní rok byl opět náročný. Jako každoročně se neustále všude objevují bezprizorní kočky a koťata, takže se neustále kastruje a kastruje a lidem je to asi stále jedno a jedno... Jako další "problém" se u nás ve spolku letos hojně objevují žádosti o pomoc o umístění pejsků - z důvodů stěhování, alergii, úmrtí, atd. A také se potýkáme s nedostatkem lidí, kteří by byli ochotni nám dělat dočasné péče pro pejsky.... Náš spolek není klasický útulek s nespočtem kotců, ale má pouze pár dočaskujících, kteří mají omezené prostory a možnosti. A i to je důvod, proč nemůžeme stále přibírat zvířátka, která by naší pomoc potřebovala...A tak vám všem, kteří přispějete, mnohokrát děkujeme, protože bez vaší pomoci bychom nemohli pomáhat!