Jdi na obsah Jdi na menu
 


šťastný konec

4. 1. 2023
Už týden před vánočními svátky se začala v Sušici, v okolí Kaštanky, na benzínce a u restaurace Ro-Ko, objevovat bílá kočička s černými znaky. Milá, mazlivá a velice přátelská kočičí slečna upoutala pozornost hodně lidí a někteří z vás nás oslovili s žádostí o pomoc .
Na příspěvek, že se hledá majitel se nikdo neozýval a tak bylo téměř jisté, že tuto princeznu - odrostlé kotě - někdo vyhodil nebo se zatoulala. Vzhledem k tomu, že byla čistá, zdravá, dobře živená a velmi kontaktní bylo jisté jen to, že to není žádná divoška. Už to vypadalo, že se bude muset hledat místo v nějaké dočasce, ale vše dopadlo jinak........
Na jeden z příspěvků zareagovala mladá paní z Čimic, kočičku své maminky poznala a potom už to byl fofr
Miňonka - jak se číča jmenuje - se v polovině prosince náhle ztratila z Hrádku u Sušice a po marném hledání se rodina obávala nejhoršího. Vypadá to, že ji někdo popovezl a v Sušici ji vyhodil, nebo o ní ani nevěděl a ona vystoupila, to nám asi nikdo neřekne.
Každopádně jsme dnes dopoledne Miňonku, bez větších problémů, odchytili a předali mladé paní, která ji hned odvezla mamince do Hrádku.
Tímto děkujeme všem, kdo se o její osud zajímal, fotil, zveřejňoval, krmil a mazlil.....už je doma a my jí přejeme krásný život a hodně kočičího štěstí