Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zhodnocení podzimního bazaru

30. 10. 2019

Předposlední říjnový víkend jste měli možnost navštívit náš bazar na pomoc zvířatům v nouzi a ani tentokrát jste nezklamali 
Byl to pro nás všechny opět velmi náročný víkend, ale přežili jsme a jedeme dál 
Tyto akce by nebylo možné dělat bez vaší pomoci a podpory a proto první poděkování patří všem dárcům věcí k prodeji a sběrným místům, prodejnám Obuv Vondráškovi a Svět tlapek, kterým děkujeme i za sušenky pro naše psí návštěvníky. Dále našim pravidelným tvořilkám Alence, Marušce, Milušce a Danušce za krásné výrobky , které nacházíte i v našich aukcích.
Připravit bazar je velmi fyzicky náročné a proto jsme moc vděční za pomoc dobrovolníků. Děkujeme Míšovi, Honzovi, Tomášovi a Liborovi za přesun věcí do sokolovny. Za páteční vybalování a nedělní úklid děkujeme Nikče s maminkou, Míše, Oli a jejím kámoškám (Olince i za výbornou buchtu), Lucce, Mirce S.,Ivče s Bárou a Daniele. Za perfektní práci s dětmi Vendulce a její 
šikovné dceři, která fungovala jako fotografka a hosteska, Alici za úžasné malování na obličej a následný úklid. Marcele za dlouhodobou spolupráci a v neposlední řadě Janě a jejím chlapcům, kteří rychlostí blesku zrealizovali přesun věcí zpět do skladů. Za pomoc s odvozem věcí a úklidem Mírovi.
Jo a Jani, ta tvoje sekaná je opravdu luxus 
Za možnost pořádat naše bazary velice děkujeme Sušickému kulturnímu středisku Sirkus v čele s p. ing. Karlem Sedleckým a všem zaměstnancům sušické sokolovny za perfektní přípravu místností pro bazar a následný úklid.
A obrovské poděkování si zaslouží všichni, kteří si našli čas a přišli nás podpořit nákupem, šířili naši událost a zvali své známé. Někteří přijeli s větších dálek a obětovali nám tím celý svůj víkendový den. Moc si toho vážíme.
Již pravidelně za námi jezdí naši přátelé s Příbrami, DS Zázraky se dějí a i tentokrát nezklamali a obohatili náš sobotní den.

Fotky z bazaru najdete ve fotogalerii ...

Podzimní bazar je minulostí a začneme s přípravou toho jarního, tak nám zachovejte přízeň, máme vás rádi :))

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář