Jdi na obsah Jdi na menu
 


Březen 2020

27. 3. 2020

TÝNKA

tynka.jpg

Jak jsme již psali, hledali jsme pro ní místo, kde by strávila zbytek života, když se musela rozloučit se svým páníčkem, který se o ní již nemohl postarat. Domov jí poskytla Vendulka Sovová a Týnka se tam bez problémů zabydlela. Mají ještě psí kámošku, která pochází z útulku v Prachaticích. Dnes jsme se za Týnkou byli osobně podívat a jak se má vidíte sami.
Týnka bude v doživotní péči pod naším spolkem, ale velký dík patří především Vendulce a její rodině, že se Týnky ujali :))

 

FILIP

fikip.jpg

Filip, maličký pejsek, který neměl zrovna na růžích ustláno a kterého se ujala Petra Kašparová, našel domov na Srní. Petra má od nás již Baka a bydlel u ní i kocourek z Kaštanky.... Filip si s Bakem do oka zrovna nepadli, tak jsme pro Fildu našli domov. Díky za něj :)

 

SNOOPY

snoopy.jpg

Německý ovčák Snoopy, který poslední dobou znal jen kotec... Panička byla velice nemocná a již na něj nestačila, ale nechtěla se ho vzdát. Na Snoopyho si tedy čekala rodina u Střelských Hoštic. Nyní má k dispozici velkou zahradu, volnost a svůj rajon si hlídá. Mockrát díky :)