Jdi na obsah Jdi na menu
 


Červen 2019

23. 6. 2019

FENKA HAČI

hacii.jpg

Mladá fenečka, která přišla i s paničkou náhle o střechu nad hlavou. Panička jí proto hledala urychleně nový domov. A ten se docela brzo našel. 2,5 letá fenečka nový domov našla. Mockrát za ní děkujeme a přejeme mnoho štěstí ve společném životě :)

 

DVĚ ČIČINY

2cicci.jpg

Do nového domova odjely dvě čičiny, které jsme měli v dočasné péči. Do nového domova odcházely kastrované, odčervené a naočkované. Děkujeme moc paní Petře Martínkové za péči, kterou jim věnovala, když neměly kam jít. Také jí děkujeme za dopravu do nového domova. Čičiny byly původně venkovní kočky, a těmi také nadále budou. V novém domově měly nachystanou boudu, která bude nyní jejich domovem. Mají tam boudičku, pelišek i jídelnu. Pán jim udělal krásnou mřížku do dveří, kterou jim pak otevře.Teď tam budou cca 14dní nebo dle potřeby, jak si zvyknou. Potom jim je k dispozici celý prostor dvorku a zahrady. Sice tam bydlí také pes, již se spolu kontaktovali, ale nechtěl je sníst.
Pes Bleček, který doprovázel paničku, tomu všemu dělal dohled, říkal prý, že by tam klidně zůstal taky. Se svojí paničkou samozřejmě.

 

AXÍK

axik.jpg

Láska na první pohled, to bylo přesně to, co se stalo při setkání Axíka a Daniely 
Původně to měla být zatím seznamovací procházka, ale vše dopadlo jinak a Axík už bude dnes spinkat se svojí novou paničkou. Ta se nedávno musela rozloučit se svým patnáctiletým psím parťákem a rozhodla se, že dá domov staršímu pejskovi, který její péči potřebuje.
Poděkování patří nejen jí, ale i naší dočaskářce Ivče, která se ho ujala a připravila ho na nový domov, když byl "odložen paničkou".
V prodejně Svět tlapek jsme ho vybavili vším potřebným na cestu a trochou bašty.
Hodně štěstí Axíku a dělej své paničce dlouho radost :)

 

MALIČKÁ KOČIČKA

modrava.jpg

Tahle mrňavá kočičí holka si to v týdnu štrádovala na silnici z Filipovy Hutě na Modravu. Pak už jí asi bolely tlapky, tak si stopla jednoho hodného cyklistu, který ji na Modravu popovezl. Převzali si ji lidičky z tamního informačního centra, kteří nám zavolali. Umístili jsme ji prozatím na veterině u Mikošků, kde jsme ji nechali i prohlédnout veterinářem, aby byla připravena odejít do nového domova. Ještě jsme ji nestačili ani začít hledat nový domov a kočička už se bude zase stěhovat. Bude bydlet v rodině, kde nedávno přišli o svého kočičího kamaráda. Díky všem, kteří se o kočičku v prvních chvílích postarali a přejeme jí do nového domova hodně štěstí :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář