Jdi na obsah Jdi na menu
 


Duben 2019

9. 4. 2019

cak.jpg

ČAK ODJEL DOMŮ!!!

Velký, něžný obrpes našel svůj domov... Byl 23.8. nalezen u K.Hor, kde pobýval v záchytném kotci, kde se mu moc nelíbilo a tak si ho trošku upravil. Poté byl převezen do dočasky do Lazen, kde se bez problémů začlenil a čekal na svůj domov. Teď se mu to splnilo..... Přejeme mu i nové rodině, atˇ jim to spolu klape :)

 

TEDDY

teddy.jpg

V dubnu se usmálo štěstí i na Teddynku, která odešla do nového domova, v pořadí již druhého. Bude bydlet v rodinném domku u Orlíku. Přejeme Teddynce a páníčkovi hodně štěstí a lásky, ať si jsou vzájemnou oporou a doufáme, že pro Teddynku je to již domov v tom pravém slova smyslu, kde již zůstane napořád... Díky za ní

 

BLEČEK

blecek.jpg

Bleček čekal na svůj domov opravdu hodně dlouho a vyplatilo se mu to 
Kopírujeme dopis od jeho nové paničky a máme velkou radost.

Dobrý den, slíbila jsem Vám zaslat foto a činím tedy tak. Sice nám to chvilku trvalo, ale slova jsme dostáli.

Black se stal miláčkem celé rodiny. Vyklubal se z něj veliký hlídač a můj ochranář. Nejraději je venku, kde může sledovat dění. Nechávám mu otevřené dveře a tak se na mně jen občas přijde podívat. Své místo si našel na place u vrátek. Když pracuji na zahradě a chvilku si ho nevšímám, začne mě vyštěkávat. Trochu ho rozmazlujeme, tedy já. Je učenlivý a intuitivně rozumí, co po něm chci. Už jsme zvládli pac, lehni a teď pracujeme na Ke mně. Třikrát už se vyválel k kočičích hovnech, takže se musel koupat, z čehož radost nemá. Chodím do práce jen na 5 hodin, ale on je z toho velice smutný, nechtějte vidět, co dělá a jak řádí, když se vrátím. Zvykl si u nás rychle a je na něm znát, že si velice váží toho, že má domov. Když otevřete vrátka, ani nemá tendenci utéct. S ostatními pejsky se opravdu nesnese, ale to nám až tak nevadí.

Zjistili jsme, že Black vůbec není kříženec, ale tibetský teriér, potvrzeno chovatelem i veterinářem. Odpovídá tomu i jeho charakter. Jinak je to ale naše zlatíčko. Myslím, že mu stouplo sebevědomí, chová se sice majetnicky, ale alespoň již přestal neuroticky tahat ty velké kameny ze záhonků. Občas ještě má ty tendence, ale už na zavolání přestane. Dříve nebylo vůbec možné ho od kamene odtrhnout. Je vidět, že se zklidnil, že je spokojený a když se sejde celá rodina je z toho jako u vytržení. Je to prostě mazel.

Zdravíme vás, dobré duše, a přejeme zdraví a sílu do dalšího počínání.

                                                                                 

ZRZAVÝ KOCOUREK

zrzek.jpg

Zrzavý kocourek, který žil u bývalé továrny, našel svůj nový domov v Kašperských Horách. Díky za něj :)

 

KOŤATA z několika "rodin"

bob--bobek.jpg

ciciny.jpg

ciciny2.jpg

ciciny3.png

I všechna tato nalezená a opuštěná koťátka a dospívající kočiny našli své nové domovy. Někdo dříve a někdo později. My moc za všechna adoptovaná zvířátka děkujeme a hlavně bychom si přáli, aby každé zvíře mělo svůj domov a péči, kterou má mít a nalezenců bylo co nejméně... Díky vám všem, kteří pomáháte :))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář