Jdi na obsah Jdi na menu
 


Listopad 2018

13. 11. 2018

BULDOG MAX

buldog.jpg

Maxík odjel do nového domova... Sotva se otevřely dveře od auta, Maxík už nasedal. Nejdříve vyzkoušel všechny sedačky a pak se uvelebil. Dostal se sebou i svůj skateboard, aby mohl dělat psí kusy. Rodince děkujeme za adopci a přejeme mnoho štěstí :)

 

KAŠTÁNEK

kastan.jpg

Do nového domova odjel v listopadu také kocourek Kaštánek. Přijela si pro něj celá rodinka a Kaštánek bude v rodině kočičí jedináček. Dlouhá cesta mu dala docela zabrat, ale stálo to za to. Doma měl vše krásně připravená a až se trošku zabydlí, tak si to začne v novém domově určitě náležitě užívat. Moc děkujeme rodince za nový domov pro Kaštánka a i za finanční příspěvek pro naše ostatní svěřence.

 

EIMY

eimy.jpg

Začátkem listopadu jsme zprostředkovali předání této fenky od původních rómských majitelů přímo novému páníčkovi. Fenka žila v bytě, který měli majitelé pronajatý. Ven chodila zřejmě sporadicky, přes den se venčila pravděpodobně sama na půdě domu. Původní majitelé museli byt opustit, protože byl dům prodán. Fenku jsme odvezli na veterinu, kde jí byla nasazena léčba na kožní svrab, výživný přídavek na srst do krmení a my jsme dodali výživné granule. Nyní už je vidět, že fenka Eimy si rychle zvykla na svého nového páníčka, když na něho čeká přivázána u obchodu, má pohled upnutý jen na dveře, kdy že se ten její páníček už objeví.......zkrátka žijí jeden pro druhého......:)

 

BETYNKA

betynka.jpg

Do nového domova odjela tento měsíc i Betynka. Bydlí v domečku s mladou rodinkou a velice ráda prý asistuje při vaření. Až se úplně zotaví po kastraci, tak se bude zdokonalovat na cvičáku. Doufáme, že Betynka bude dělat rodince jen a jen radost :) Moc za ní děkujeme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář