Jdi na obsah Jdi na menu
 


Listopad 2019

12. 11. 2019

ARTUREK

kocoirek.jpg

Jako první z pěti sourozenců odjel do nového domova Arturek. Bude bydlet v Sušici a už nám poslal fotky jak se zabydlel :)

 

DARKI

darki.jpg

Darki se narodil na statku za Prahou. K jídlu dostával jen zbytky, byl samé klíště a blecha. Až si pro něj přijeli nový majitelé z Klatov. Koukali na to ušmudlané štěně zvláštně, ale zaplatili za "čistokrevného labradora". Vyrůstal s rodinou se třemi dětmi a opravdu je miloval. Až nastala těžká rodinná situace a zůstal s páníčkem sám na chatě. Ten ale bohužel tráví celé dny v práci a tak jednoho dne Darki utekl k jednomu supr pánovi. Ten s Darkim strávil celý den a vzal ho na výlet na kole. Prý by si ho rád nechal, ale bohužel jezdí s kamionem a neměl by na něho čas. Takže Darkiho předal starostovi obce Mochtín a ten ho předal dočasné tetě Lucce Houdkové. Páníček se pejska vzdal, protože ví, že se jinde bude mít lépe. U tety má kolem sebe zase tři děti a ty si s ním můžou dělat co chtějí. Miluje tuhle rodinku.

Darki u Lucky a její rodinky strávil nějakou dobu a nakonec tady zůstane. Prostě si Darkiho zamilovali a on je :)

Mockrát děkujeme a všem opuštěným zvířátkům přejeme také takovéto šťastné domovy :))

 

KOČIČÍ SOUROZENCI AMÁLKA A ALBERT

Na konci měsíce odešli do nového domova dva poslední sourozenci, z dočasky od Petry Martínkové, Amálka a Albert . Zabydleli se rychle, rozhodně se nenudí a nudit se jistě nebude ani panička. Děkujeme za domov :)

 

KELLY

kelly.jpg

Do nového domova odjela fenka Kelly. Majitelé se s ní přijeli týden před odjezdem seznámit a vzali s sebou i psího parťáka, kterého již v rodině mají. Všichni si navzájem padli do oka a tak Kelly týden na to odjela s nimi do nového domova. Děkujeme nové rodince za adpoci a Olče za dočasnou péči :)

 

RŮŽENKA

ruzenka.jpg

Sotva od Olinky z dočasné péče odjela Kelly, hned jí nahradila Růženka. Růženku jsme přes nás spolek nějakou dobu nabízeli, ale nikdo se neozval. Mezi příbuznými, kde byla, cestovala z místa na místo a nikdo o ní neměl zájem. A tak se dostala k Olince, kde už se kamarádí s další fenkou, pejskem, kocourem, slepicema atd. Užívá si tepla domova a teplého pelíšku a bude tomu tak i nadále. Zůstane u Olinky napořád :) díky za ní 

 

BÍGLICE BÁRA

barca.jpg

Do nové rodiny také odešla fenka Bára. Potkali jsme se s ní na veterině, kde byla s celou rodinou a dělala, že nás nezná :)) ZA dočasku děkujeme Ivče Košárků 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář