Jdi na obsah Jdi na menu
 


Našli domov Březen 2017

22. 3. 2017

15.3.2017 odešel do nového domova pejsek Alánek, který byl nalezen přivázaný v lese u stromu. Už v létě si ho vyhlédla paní, ale čekala ji operace očí a tak to nechávala osudu zda na ní Alánek počká....a on počkal :)

alanek.jpg

 

 

Poslední den bazaru (19.3.2017) se rozhodlo o osudu dalšího pejska a to Olafa. Více jak rok byl Olaf v dočasné péči našich členů Petry a Rosti a nikdo o něj neprojevil zájem. Nakonec by se i zájemce našel, ale to už se Petra s Rosťou rozhodli, že z dočasné péče udělají trvalou a tak Oláfek zůstává u nich! :)

olaf.jpg

 

 

Své "doma" má již také Rico, psík necelé 2 roky starý, který ale přes svůj věk toho moc dobrého nezažil. Jak se nám díky všímavým lidem postupně odkrývala jeho minulost, tak byl za svůj život již 3x nalezencem......Věříme, že teď již určitě přišlo jeho šťastné období, kdy si bude konečně užívat se svou paničkou. Bude bydlet v bytě jen s paničkou a s kočičkou, se kterou doufáme, si také padnou do oka. Bude často jezdit k rodičům paničky do domku se zahrádkou a s paničkou a jejími kamarádkami bude chodit na dlouhé procházky a výlety a tím pádem bude mít také spoustu psích kamarádů a kamarádek. Je přesto, co špatného v životě zažil, moc milý, mazlivý pejsek a na lidi evidentně nezanevřel. Přejeme Ricovi a jeho paničce hodně vzájemné radosti a štěstí!

rico.jpg

 

 

 

27.3.2017 odjel náš svěřenec Lumpík do nového domova. Bydlí v Praze, v domě se zahrádkou, kde může lítat s novou psí kamarádkou, které bylo po odchodu svých psích kamarádek do psího nebe moc a moc smutno. Doma mají spoustu pelíšků, může si vybrat, ale může ležet i na gauči, jak byl zvyklý ještě v dobách, kdy bydlel s kamarádem Fredym...Moc děkujeme nové paničce! Lumpíku, měj se tam krásně, a až přijedeš na velikonoce do Sušice, dej nám vědět, přijdeme se na tebe a tvou novou kamarádku a samozřejmě na tvou skvělou paničku podívat!

lumpik.jpg

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář