Jdi na obsah Jdi na menu
 


Našli domov v březnu 2014

2. 3. 2014

 

BRMBRM

Psát jméno Brmbrm do této rubriky, to je ale pocit!!! Co všechno proběhne hlavou... Jak ji na Rábí, opustila panička, jak byla ze všech rábských ta nejpozitivnější, jak byla o pouti v Sušici na své první výstavě a chovala se tam, jako že výstavy jsou bezva, a tak následně jela 3x do Prahy a 3x zpět...  Černá kočička z Rábí se vepsala do povědomí nejen svým jménem, ale hlavně tím, jaká je. Pozitivní, milá, mazlivá, kontaktní. A přesto se tolik načekala... Asi to tak mělo být. Dnes 29. 3. 2014 je jejím velkým dnem, odjela do nového domova. Všichni z toho máme velkou radost, přejeme ze srdce, ať ji v nové rodině ve Skelné Huti mají moc a moc rádi a  ať už nikdy nikdo tu dobrou kočičí dušičku nezklame. Pražáci mohou jen litovat .

brmbrm-12.jpg

PAVLÍK

 

Pavlík byl spolu se sourozenci a mámou Anetkou odložen v krabici před  veterinární ordinací v Klatovech.  V útulku byl úžasným mazlíkem a zároveň veselým rošťákem. Dnes 5. 3. 2014 nastal v jeho životě velký zlom - odjel do nového domova. Se svou rodinou bude žít v Jarově a bude mít za kamarádku malou holčičku a rovněž mu nebude chybět kočičí společnost neboť v rodině již žijou dvě kočičky. Přejeme kocourkovi krásný domov a jeho rodině spoustu radosti ze zvířecích kamarádů.

 

pavlik-3.jpg

PEGGY

Dnes 2. 3. 2014 našla nový domov zlaťanda Peggynka. Po smrti páníčka nastala těžká životní situace, kdy paní zůstala sama na 4 pejsky a byla nucena alespoň dvoum najít nové domovy. Po jezevčici Zuzance se to dnes podařilo i zlaťandě Peggynce. Získala hodné páníčky a psí kamarádku, která pochází z útulku. Bude s nimi žít u Klatov. Přejeme Peggynce i jejím nové rodině šťastné soužití a spoustu radosti.

FOTO Z PŘEDÁVÁNÍ NOVÝM PÁNÍČKŮM  ZDE

 img_0572.jpg