Jdi na obsah Jdi na menu
 


Našli domov v červenci 2013

6. 7. 2013

MÁJA - žíkovská

Podruhé v tomto měsíci píšeme do nadpisu jméno Mája. Tentokrát se jedná o kočičku - jednu se tří "hrádeckých" sestřiček narozených v srpnu 2012.  Od začátku z nich byla nejmazlivější, nejstatečnější a nyní jako první z trojice odešla do nového domova do Kolince. Ze srdce to milé Májince přejeme a věříme, že bude báječnou kamarádkou svým novým páníčkům. Hodně štěstí .

 

maja.jpg

KOŤÁTKA Z ČÁSTKOV

S radostí oznamujeme, že roztomilí prckové z Částkov jsou všichni zadaní dříve než se dostali do žíkovského útulku. jedno zůstává u maminky v Částkově, jedno jede do Prahy, jedno do Bavorska a jedno bude bydlet též nedaleko rodných míst. Skvělé . 

 kotata_castkov_016.jpg

MÁJA

Dnes 7. 7. 2013 odjela do nového domova fenka německého ovčáka Mája, která si pobyla v kotcích MP Sušice něco přes dva měsíce a prošla za tu dobu proměnou z naprosté hromádky neštěstí v pejsinku začínající si užívat radost ze života. Nejprve se krčila v koutku, třásla se jak osika, nevystrčila nos z kotce, odmítala jíst, dokonce si kvůli tomu pobyla na veterině. Pomalinku, ale jistě roztávala, přilnula k jedné hodné člověkové, která jí 2x týdně přivezla kuřátko s rejžičkou, na což se Mája vždy evidentně moc těšila, pohrála si, proběhla se a tak plynuly její dny až do dnešního. Dnes pro ni přijela jedna milá rodina až od Jihlavy a když ji nový páníček vzal do náruče a ona se nechala naložit do auta, bylo jasné, že to je pravda a nezdá se nám to, Mája má nový domov! Přejeme krásné a šťastné soužití, hodně radosti.

odjezd.jpg

 

LOJZÍK

 

 

 

Lojzík "nádražák" je asi pětiletý tulák z Klatov. Nádražák proto, že se pohyboval kolem nádraží.  Je to moc hodný mazlivý kocourek, který chce být středem vaší pozornosti, je velmi společenský, komunikativní, rád chodí za lidmi a vykládá, co má na srdíčku a má tam toho opravdu hodně. Přestože na ulici určitě prožil několik let, je přátelský k lidem i ostatním kočičkám. Pro Lojzíka si nakonec přijeli lidé, kteří ho našli a přivezli do Žíkova. Vůbec se nedivíme, že to tak dopadlo, když se na Lojzíka podíváte,  je to opravdu originál, moooc hezký a hlavně ta fajn povaha, to se prostě jinak nedalo . Přejeme šťastné a dlouhé soužití, hodně radosti!

 

 

lojzik--58964-033.jpg