Jdi na obsah Jdi na menu
 


Našli domov v červnu 2014

13. 6. 2014

MÍNUŠKA

Mínuška je jedno z koťátek narozených v útulku nalezené kočce Vendulce, jedno ze čtveřice slavných křtěňátek. Malá "želvička" měla od začátku jisté, kam půjde domů. Její panička si ji vyhlídla a počkala si, až bude malá schopna jít do nového domova a od června již jsou spolu, v novém domově se má báječně a má také kočičí kamarádku. Přejeme spoustu lásky a radosti .  Foto z nového domova.

minuska.jpg

 

MÁTA

Trošku nám uniklo, že nový domov našla již také Máta, která byla v "dočasce" ve Vimperku. Nevíme úplně přesně odkdy, ale na tom nezáleží, hlavně je DOMA a má se dobře. Vzali si ji lidé, kteří se nám ozvali s tím, že by se jim líbila a že mají doma skoro stejného pejska. Takže Máta má "bráchu". Přejeme krásný život plný radosti jak lidem, tak oběma pejskům.

mata3.jpg

 

VINCEK

Kříženec, něco mezi labroušem a jezevčíkem :-). Původně se našel na Borových Ladech, chvíli pobýval v útulku ve Vimperku, z důvodu přeplněnosti byl přemístěn a zkoušel štěstí v kotcích Kašperské Hory. A štěstí si dávalo na čas... Na internetu se zalíbil jedné rodině z Plzně, dnes se na něho přijeli podívat a Vincík jim ukázal, jak je hodný pes, šel s nimi vzorně na vodítku na procházku, a tak bylo rozhodnuto. Vincík s nimi dnes večer v pátek třináctého :-) odjel do nového domova. Bude bydlet v domku se zahradou a něco takového právě potřeboval. Hodně štěstí Vincíčku, moc Ti to přejeme a doufáme, že budeš dělat svým novým pánečkům samou radost. .

 

p1040914.jpg