Jdi na obsah Jdi na menu
 


Našli domov v červnu 2015

9. 6. 2015

ČIKO 

p1040036.jpgČikoušek měl velkou smůlu, žil s člověkem psychicky nemocným a  vše vyvrcholilo v neděli 14. 6. na sušickém náměstí, kdy tento člověk se svým psem na veřejnosti mlátil o dlažbu. Bylo to strašné, ale snad díky tomu se osud pejska Čika obrátil někam jinam. Čiko chudáček doteď snášel asi odevzdaně všechno týrání. Byl odvezen na veterinu, ošetřen a následně adoptován novou paničkou. Doufáme, že nyní bude žít konečně životem, jaký si zaslouží, je to ten nejhodnější pejsek na světě heart.

Článek v Klatovském deníku

Reportáž na Nově

KAČENKA

kacenka_novydomov5.jpgDnes 22. 6. odjela rovnou z veteriny od Švejdů do nového domova také mamča Kačenka.  Vyskytly se u ní pooperační problémy, a tak jsme nakonec její odchod do nového domova uspíšili a rekonvalescenci po kastraci již absolvuje pod dohledem nové paničky, která je už v důchodu a tak bude mít na Kačenku spoustu času. Vypadá to, že si s paničkou padly do noty a Kačenka už bude dneska spát v posteli. Už byla s paničkou i venku a byla moc hodná. Jen kocour Mikešek, který je v domácnosti služebně starší, je trochu uražený, protože místo v posteli u paničky doteď patřilo bezvýhradně jen jemu. Snad se brzy smíří a budou s Kačenkou kamarádi tak jako byl i s předchozí fenkou. Přejeme hodně oboustranné radosti, šťastný životheart.

stene_3_-_pejsek.jpg CHARLIE

Dne 6. 6. odjel do nového domova pejsánek č. 3, poslední ze štěňat od mámy Kačenky.  Odjel přes celou republiku až do Studénky, kde bude žít se svým mladými pánečky. Dostal jméno Charlie. Věříme, že bude dělat svým pánečkům jen a jen radost, všichni sourozenci jsou totiž v nových domovech báječní, takže i tento "posledníček", krásný černobílý kluk, bude dělat doma spoustu radosti. Měj se krásně pejsánkuheart!

holy-2.jpg  HOLY

Dne 2. 6. si naše obětavá členka Jana dojela pro jednoho z pejsků ze smečky "Kosí hnízdo", a to jedenáctiletou peruánskou nahatou Holy. Moc jí za to děkujeme a obdivujeme. Jana má doma velký zvěřinec a o všechny skvěle pečuje.  Holy se v novém domově moc líbí. Přejeme hodně teplíčka, lásky a pohodičky a těšíme se, že se budeme vídat. heart

viktorka.jpgVIKTORKA

Další nalezeneček ze Sola. Malinká kočička Viktorka. Vzali si ji k sobě lidé s tím, že jí poskytnou dočasnou péči, ale kočička je tak hezoučká a roztomilá a není tedy divu, že z dočasky se stala trvalka :-). Viktorka bude bydlet na hotelu Antýgl. Přejeme krásný život plný kočičích radostíheart