Jdi na obsah Jdi na menu
 


Našli domov v dubnu 2014

5. 4. 2014

FÍBÍ

Dnes 24. 4. 2014 odjela do nového domova do Prahy Fíbinka. Noví pánečkové si ji vyhlédli už dávno a dnes konečně nastal den, kdy si pro ni přijeli. Fíbinka je posledním dítkem Anetky, bráškové Pavlík a Petřík již našli dříve nové domovy. A tak přejeme malé Fíbí, ať jí ten její dnešní patron sv. Jiří přinese štěstí a má se dobře .

fibi.jpg

 

FILÍPEK

Na začátku byla krabice a v ní pět koťátek. Pět tvorečků  odkázaných na mámu, ale máma nikde.... Krabice ležela bezprizorně na Santosu v Sušici. Dva mladí ji našli a to bylo štěstí. Díky nim osud koťátek nabral šťastnější směr. Sami sice brzy poznali, že na tohle nestačí , a tak se koťátka "Santosátka" dostala do Žíkova a tím bylo jasné, že je vyhráno. Vypiplali je po flaštičce, masírovali bříška. Santosátka byla mimořádně povedená koťata a tak se úspěšně rozbíhala do světa. Jen ten poslední mízánek Filípek v Žíkově prožil i puberťácký čas, ale nakonec se i on dočkal a na Velký Pátek si pro něho přijela báječná rodina, aby měl Filípek nejen pěkné velikonoce, ale pěkný celý svůj další život. Velmi děkujeme za domov pro "Santosátko", přejeme, ať je tím nejlepším kámošíčkem lidem i ostatním kočičkám v nové rodině a spoustu lásky.

filip.jpgko117.gif

BAK

Dnes 15. 4. 2014 nastal pro Baka den D, do kotců MP Sušice se přijeli na něho podívat dva lidičkové, kterým se moc líbil na videu. Již  emailová korespondence napovídala, že se jedná o zájemce seriózní, zodpovědné, připravené a natěšené na příchod čtyřnohého chlupatého kamaráda. Líbil se jim i ve skutečnosti, a tak došlo k tomu, že Bak nám na náměstí podal pacičku na rozloučenou a my ho vypravili "do světa". S novými pánečky bude žít poblíž Chebu. Ze srdce to tomu krásnému psímu klukovi přejeme. Jeho pánečkům přejeme, aby jim byl Bak členem rodiny a společně si užívali všeho krásného, co přináší vztah člověk+pes.    FOTO Z PŘEDÁVÁNÍ BAKA

img_0685.jpg

 

VENDY - fenka NO

O víkendu odjela do nového krásného domova fenka NO, která pobývala v kotcích na Kašperských Horách Přejeme jí hodně a hodně štěstí v nové rodině, kde bude mít i psího kamaráda.

vendy.jpg

 

KLÁRKA - jezevčice

 Tříletá čistokrevná fenka jezevčíka, které těsně před vánocemi umřela panička, se dočkala nového domova a zrovna takového, jaký jsme si pro nic moc přáli. Navzájem se totiž našli s paničkou, které zase naopak odešel její pejsek, a tak prázdné místo zaplnila Klárka. Přejeme oběma, ať je jim spolu moc a moc dobře.

img_0656.jpg 

PEJSEK BÍGL

Do dubna zařazujeme i mladého pejska bígla, který chvíli pobýval v kotcích při Veterinární ordinaci MVDr. Mikošky a již se také dočkal nového domova, a to až na Moravě kdesi u Uherského Hradiště.  Přejeme rovněž, ať se má krásně.

 img_0663.jpg

 

KOCOUR LOJZÍK

Tak je tu první šťastlivec, který našel v tomto měsíci nový domov!!! S velkou radostí oznamujeme, že oním prvním dubňáčkem je právě kocour Lojzík. Jeho panička nás v situaci, kdy přišly zdravotní problémy a Lojzíka by čekal převážně pobyt na ulici, poprosila o pomoc. Žíkovský útulek ho přijal a pohodář Lojza se tam docela rychle zabydlel. Ale přece jen, doma je doma... Dnes mu začala nová životní etapa - Lojzík velmi ochotně odjel s novou paničkou domů k Velharticím a již odpoledne přišly fotky, jak si hoví v její náruči a rovněž provozuje svou oblíbenou činnost - gaučing. A my? No skáčeme radostí a zároveň jsme trochu naměkko.... HODNĚ ŠTĚSTÍ.  Foto z nového domova.

lojzik-3.jpg