Jdi na obsah Jdi na menu
 


Našli domov v listopadu 2012

8. 11. 2012

JOŽÍNEK a MÝŠÁNEK

Dva zrzaví kocourkové ze žíkovského depozita odjeli dnes společně s novou paničkou, která má kočky velmi ráda a bude mít jistě pochopení i pro plaššího Jožínka. Je dobře, že šli kočičí kluci spolu a my jim přejeme šťastný život v novém domově a spoustu kočičích radostí.

 mysanek-4.jpg     jozinek_1.jpg

ŠMUDLÍK

Dnešní  státní svátek 17. listopad je dnem startu do nového života pejska Šmudlíka a jeho nové sympatické paničky, se kterou dnes odjel až do Brna. Měli jsme z jejich prvního setkání dojem, že se našli ti praví a bude z toho hezké přátelství. Šmudlíku, tak milý pejsek jako jsi ty, zůstává v paměti a my na tebe určitě nezapomeneme, to si piš, a přejeme šťastné soužití.

 

100_9595.jpg

 

KULÍŠEK

Dalším, pro koho se dnešní 17. 11. stal významným dnem, je kocourek-tygřík Kulíšek ze žíkovského depozita. Do nového domova si ho odvezl rovněž sympatický mladý pár a z Kulíška se dnes stal Pražáček. Přejeme mnoho a mnoho radosti a krásný společný život.

 kulisek-3.jpg

 

TEREZKA

 Dne 8. 11. našla domov kočička Terezka, jedno z kašperskohorských koťat nalezenců. Nový páníček je šumavák, ale tak částečně. Terezka s ním odjede až do Pacova, kde se na ni nová rodina už těší a svou milou a přítulnou povahou pomůže překonat smutek z odchodu šestnáctileté také černé kočičky. Přejeme hodně a hodně štěstí.

 

100_9051.jpg