Jdi na obsah Jdi na menu
 


Našli domov v prosinci 2013

1. 12. 2013

Ondrášek

Dnes 18. prosince 2013 odjel do nového domova k Horažďovicům malý kocourek Ondrášek. Do útulku se dostal koncem listopadu, kdy podchlazené koťátko našli v Sušici u nádraží ve firmě Plastic Systems, Ondrřášek  brzy "roztál" a je z něho moc roztomilý kocourek a vida, vánoce bude kluk jeden mourovatá trávit už u stromečku se svými lidmi. To je dárek i pro nás všechny. Přejeme Ondráškovi i nové rodině šťastné vánoce a celé další soužití, spoustu radosti .

ondrasek-darek-.jpg

 

Jezevčice drsňanda

V novém domově už je také fenka drsnosrstého jezevčíka, která byla začátkem prosince nalezena mezi Lipovou Lhotou a Tedražicemi. Pobývala u MVDr. Mikošky, kde si ji také našli její noví pánečkové. Jsme moc rádi a přejeme fenečce dobrý domov.

Foto jezevčice zde : http://dysi.rajce.idnes.cz/Nalezenec_z_oblasti_Tedrazice-Lipova_Lhota_-_drsnosrsta_jezevcice/#

Linda

Dnes 16. 12. 2013 je velkým dnem pro kočičku Lindu. Svět kulatý je jak klubko nití a patří tomu, kdo ho chytí. Všechno je na něm k dostání pro rychlé tlapky na hraní...  Lindička si dnes to svoje klubíčko štěstí chytila. Máme velikou radost neboť Lindu jsme doprovázeli na výstavy a tolik jí přáli, aby si ji někdo už konečně vybral. Ale Linda se tvářila, jako že ona si to vůbec nepřeje. Asi věděla proč. Že na ni teprve ten pravý domov čeká. Milá Lindo, ať je ten tvůj nový svět krásný, jako v té večerníčkové písničce a dělej svým pánečkům jen a jen radost .

linda_2.jpg

 

Želva

Dnešní 13. prosinec je také dnem, kdy do nového domova odjela vodní želvička, která vyrostla nad možnosti svých majitelů a zdálo se, že ji nikdo nechce. Díky inzerátu se nám ozvala slečna od Klatov a dnes se stala její novou paničkou. Jsme nesmírně rádi, že to takhle dopadlo, takového krásného zvířete by bylo škoda a určitě bude ještě dlouho dělat radost člověku, který má tento druh rád a rozumí mu. Děkujeme slečně moc a moc .

Samantha

Když najde domov kočička s takovým pohnutým osudem jako Samantha, tak to je obzvláště radostná a trochu i dojemná událost . Již jednou byla osvojena, ale pro špatnou péči byla odebrána a dosti zlomena. Ale je to statečná kočička, oklepala se ze všeho, na zlé časy zapomněla, vždy když jsme byli na návštěvě, mazlila se o stošest. A nyní šla domů!!!! Bude bydlet u Kolince. Milá Samantho, přejeme báječný domov a víme, že určitě budeš svým lidičkám potěšením a radostí .

  samantha.jpg

Terezka

Po mámě Míně a sestřičce Julince potkalo dnes 13.12.2013 štěstí v podobě nového domova také Terezku. Bude bydlet na Vimpersku. Jsme moc rádi a přejeme této mladé a krásné tříbarevné kočičce spokojené vánoce ve své nové rodině a šťastný celý další život. Též její rodině spoustu radosti s novým členem  domácnosti .

  terezka-1.jpg

Agátka

Malá kočička z Horažďovic, kterou tam kdosi odložil u Záchranné stanice živočichů se v útulku nestačila ani pořádně porozhlédnout. Minulý týden byla dovezena do útulku a dnes 11.12. odjela do nového domova do Volšov. Bude žít pouze v bytě. Moc jí to přejeme, je to krásná a hodná kočička a je dobře, že našla domov tak brzy. Přejeme krásný život, samé kočičí radosti, teplý pelíšek a hodně lásky  .

agatka.jpg

 

Dášenka

Dnes 1. 12. se k radosti ze dvou kocourků, kteří našli domov, přidal ještě do třetice takový skoro už vánoční zázrak. Odváželi jsme si domů do dočasné péče malou fenečku z kotců MP, protože takovéto tintítko jsme tam nemohli ponechat, trpěla zimou a mohla by to těžce odnést zdravotním stavem nemluvě o tom, že traumat si už asi zažila dost. Ťapala si to v nových kšírečkách po náměstí a doslova vpadla do cesty lidičkám, kteří na ni mysleli od první chvilky, kdy ji viděli na fotce coby nalezence.  Tak jen převzali vodítko a bylo. Dostala krásné jméno Dášenka a my přejeme jejím novým pánečkům, aby jim přinášela tolik radosti do života a tolik inspirace jako slavná jmenovkyně spisovateli Karlu Čapkovi. A co přejeme Dášence? Báječný psí život plný lásky a spoustu dobrodružství neb je nad slunce jasnější, že bude doprovázet své pánečky na všech jejich úžasných cestách za krásami přírody a světa vůbec

 

 img_0454.jpg

Venoušek

Malý mourek Venoušek našel dnes o první adventní neděli 1.12. nový domov na Srní. Tohle kotě mělo velké štěstí, že bylo včas nalezeno u té silnice, kde mu hrozilo velké nebezpečí a navíc v počasí, kdy se čerti ženili. Je kouzelný a roztomilý a jeho rodina má už teď hezký vánoční dáreček. Určitě z něho vyroste nádherný pan kocour. Přejeme pěkné soužití s novým kamarádíčkem v mourovatém kožíšku.

venousek.jpg

Monty

O první adventní neděli 1. 12. kolem poledne přišla neuvěřitelná zpráva. Monty po čtyřech létech pobytu v útulku odjel do nového domova!!! Kdo někdy zavítal do žíkovského útulku, měl v kočičích jménech asi většinou velký chaos, ale Montyho si zapamatoval každý. Veliký, veselý, živelný kocour, jiskrné oči a vůbec celý sršící temperamentem. Já jsem tady a všímejte si mne  . Dnes našel domov v Klatovech. Montíku, budeš nám hodně chybět, až přijedeme a ty nás nepřivítáš, ale jsme fakt moc rádi, že se ti tohle poštěstilo a budeš letošní vánoce trávit se svými lidmi. To je opravdu zpráva zpráv!!!  Budeš jim jistě předávat tu spoustu své energie  a my přejeme báječný život, spoustu radosti.

monty-01.jpg