Jdi na obsah Jdi na menu
 


Našli domov v říjnu 2013

5. 10. 2013

CIPÍSEK

Dnes odjelo do nového domova další "santosátko", a to Cipísek. Ale ono už to není žádné santosátko, nýbrž velký santosák, což vidíte na téhle fotce před odjezdem. Je nádherný!!! Odjel ke Strakonicům, kde už na něho čekají žíkovští Jožínek a Macíček, Růženka z Opolence a ještě asi další tři kočičí kamarádíčkové. Krásně doplní kočičí smečku, kde určitě nuda nebude. Děkujeme jejich paničce, která je skvělá, že dává domov nalezencům a také jí přejeme, aby jí to její krásná smečka vracela, což určitě bude a k čemuž se dnes Cipísek připojil  .

cipisek-pred-odjezdem-domu.jpg

JAGOUŠ

Jagouš zůstává u své opatrovatelky na Kašperských Horách,  neb za poměrně dlouhou dobu, kdy o něho nikdo nezavadil, si ti dva na sebe zvykli, ač to zpočátku vůbec nevypadalo, ale Jagouš se hodně srovnal, bylo mu vyjasněno, že na koníky se neskáče a podobné další důležité věci. Byla nasazena poměrně intenzivní inzerce, po jejím rozšíření na Jižní Čechy byl výsledkem dotaz paní, které se před časem ztratil jagteriér někde mezi Novou Pecí a Volary, ale jelikož ten náš nemá tetování nýbrž čip, není to on a dále o něho projevila zájem firma a my jsme si pro něho představovali DOMOV, takže prostě si ho nechává Míša, prý už naposled si nechává nalezence. Přejeme, aby se jí ten malý divoch odvděčil velkou láskou .   

jag_kh_7.jpg

 

PERŠANKA

Tak to je asi nerychlejší umístění, se kterým jsme se setkali, kočička se v útulku jen 1x vyspala a odjela na zkoušku do nového domova do Klatov, ač se tomu bránila, syčela a prskala... Doufejme, že její nový páníček bude mít hodně trpělivosti a lásky, aby se tahle vystresovaná kočička srovnala, získala důvěru.  Přejeme, aby to vyšlo.

 

 persanka-001.jpg

BOREK

Dnes odjel do nového domova do Prahy lovecký pes Borek. Pejsánek potřebuje naučit spoustu věcí, potřebuje hodně pohybu a my mu tohle všechno moc přejeme a věříme, že bude svému člověku velmi oddaným kamarádem. Hodně štěstí .

_2.jpg

MATÝSEK

Jeden ze čtyř rošťáků ze Santosu. Už dávno si ho vyhlídla a zamluvila rodina, kde mají kočičky velmi rádi, o čem svědčí i to, že zachránili novorozené koťátko nalezené u popelnic a díky tomu poznali žíkovský útulek, kde právě piplali koťátka z krabice nalezené na Santosu a moooc se jim zalíbil Matýsek. V sobotu 12. 10. nastal den D, kdy si ho vyzvedli a odjel do nového domova. Přejeme krásné a šťastné soužití .

matysek.jpg

 

BETYNKA a JOSÍFEK

Betynka  je jediná kočička mezi pěti "santosátky", Josífek je z Kašperských Hor. Společně se sešli v žíkovském útulku a řádili v partě dalších koťat. V sobotu 12. 10. našli nový domov v rodině s dětičkami, které si nejdříve vybrali Betynku a moc prosili rodiče ještě o Josífka a nakonec to dopadlo dobře a Betynka s Josífkem šli do nového domova společně. Přejeme jim veselé zážitky se svými dětskými kamarády a vůbec krásný domov.

betynka.jpg josifek.jpg

JONÁŠ

Mladý kocourek, který se potloukal na náměstí v Kašperkách a poté, co byl vyhoštěn ze samoobsluhy, byl odchycen a odvezen do útulku, kde pobyl od 27.9. do dneška 9.10., kdy si ho vybrala jeho nová rodina a Jonášek s nimi odjel do Kolince. Je to opravdu mimořádně krásný kocourek, a tak není divu, že se v útulku ani neohřál a vlastně ani jsme ho nestihli dát do nabídky. Přejeme krásné soužití plné radosti.  

jonas.jpg

MÁŠA

 Tak se naše milá Máša dočkala - v úterý 8. 10. si pro ni přišla nová panička a Mášenka už má domov, a to v Sušici. Jsme šťastní, už  někoho moc potřebovala. Určitě bude své nové rodině dělat radost, jak jsme ji poznali,  je moc šikovná a hezká. Přejeme hodně radosti a lásky.

 img_0297.jpg

KULÍŠEK

Tak je to jasné!!!  Kulíšek vyrazil do Prahy , aby se zase vrátil zpět, protože mu jsou souzeny KLATOVY. Klatovy Klatovy, kde najdu takový? Kulíšku chlapečku zrzavý, jsou ti souzeny.... "Autobusákovi", který původně bydlel na  klatovském autobusovém nádraží a chodil se otírat o nohy cestujícím... Tak si žij krásně a ať už se chodíš otírat o nohy jen a jen svým lidem :-). Dnes 5. 10. odjel Kulíšek do svého nového domova a jak jsme ho za tu dobu poznali, víme, že je to takové zrzvavé štěstíčko a již první fotka z nového domova to potvrzuje : kulisek-v-novem-domove.jpg

 

  

 

 

 

 

  

LORD

 Dnes 4. 10. se konečně splnilo Lordíkovi velké přání,  do nového domova si ho odvezla panička, kterou bude mít jen a jen pro sebe. Jak moc to tomu dobrému kocourkovi v zářivě zrzavém kožíšku přejeme, to se ani nedá vypovědět. Načekal se moc... Má toho hodně za sebou . Původním majitelům vypadnul z okna, kde ho nechali bez pomoci . Už byl jednou umístěn, ale pak byl ze závažných osobních důvodů majitelky vrácen zpět do Žíkova. Lordíkovi  to zlomilo srdíčko. Ale zůstal stále mazlivým, velmi přítulným kocourkem, nás si získal od první chvilky, co jsme se s ním setkali. Takže Lordíku, ať se máš v novém domově krásně a hodně lásky.

 lord_2.jpg