Jdi na obsah Jdi na menu
 


Našli domov v srpnu 2014

3. 8. 2014

 

LEONTÝNKA

Tak včera šla domů Tonička a dnes její máma. Ano, je to tak, dnes 28. srpna našla domov ta báječná kočičí mamča Leontýnka, která vzorně odchovala nejen svá koťátka, ale i další adoptovaná. Zaslouží si to opravdu moc. Posíláme pozdrav do nového domova do Berouna a přejeme jak kočičce, tak její nové rodině spoustu lásky a radosti.

leontynka.jpg

TONIČKA

Pro Toničku- dcerušku kočičky Leontýnky - byl dnešní 27. srpen šťastným dnem - našla nový domov. Je úžasně milá, hodná a mazlivá kočička, která bude svým lidem tou nejlepší kamarádkou. Bude žít jen v bytě. Přejeme Toničce hodně lásky a rovněž její rodině přejeme, aby jim Tonička přinesla do života radost.

tonicka.jpg

KUBÍČEK

Dnes  v pátek 15.8.2014 se konalo velké radostné překvapení pro všechny, kdo znají žíkovské kočičky. Domov našel Kubíček, který se před 5ti léty v útulku narodil a celou dobu tam žil s mámou Cheynne a ségrou Karolínkou. Všichni jsme z toho vedle. Přejeme Kubíčkovi krásný život v novém domově, hodně radosti i jeho rodině, černouškové nosí štěstí.

kuba.jpg

 

EDY

Drsňáček Edy, nalezenec z Amáliina údolí, který pobýval v kotcích na Kašperských Horách, měl dnes v pátek 15. 8. 2014 velký den. Přijel si pro něho nový páníček i s paničkou a odjel s nimi do nového domova do Čkyně. Jezevčíky mají v téhle rodině rádi a Edy nebude jejich prvním zástupcem tohoto plemene. Přejeme hodně štěstí v novém domově a věříme, že bude Edík dělat svým pánečkům jen a jen radost.

p1050304.jpg

 

LUCINKA

Kočička věk cca 6 měsíců byla nalezena 6. 5. 2014 v ulici Podhůrecká v Klatovech, kde jí poskytla základní pomoc paní Vrhelová z penzionu pro seniory. Kočičku si nemohla ponechat, a tak ji alespoň pojmenovala na Lucinku a přivezla do žíkovského útulku. Nyní však Lucinka našla domov trvalý, a to v Kolinci, kde bude čistě bytovou kočičkou a všechno potřebné ji naučí kamarád Mikeš. Přejeme jí  ten nejlepší domov a její nové rodině spoustu tadostí s novou  kočičí kamarádkou.  .

lucinka.jpg