Jdi na obsah Jdi na menu
 


Našli domov v únoru 2014

8. 2. 2014

ZUZANKA

Fenka jezevčíka, které zemřel páníček a bylo třeba jí najít nový domov, byla dnes dovezena za novou paničkou do Oselců. Paní se přihlásila se na inzerát, viděla Zuzanku na fotce a připomněla jí její jezevčičku, která už odešla za duhový most. Zuzanka bude mít nového kamaráda a tak jí určitě nebude smutno. Moc děkujeme za poskytnutí domova a přejeme Zuzance, ať je jí v novém domově dobře a dělá své nové paničce radost .

FOTKY z předávání Zuzanky nové paničce

JONÁŠEK

Nejmladší člen bernartické skupinky našel domov jako první!!! Dnes 20. 2. odjel do nového domova do Domažlic, kde mu kromě páníčků budou dělat společnost ještě dvě starší děti, kočička a pejsek. Jonášek měl těžký start do života, odchod jejich starého páníčka z tohoto světa byl pro kočky katastrofou.  V žíkovském útulku se osud otočil dobrým směrem, z Jonáška se stal hravý, milý kocourek a dnes mu začal úplně nový život, stal se členem rodiny a my všem přejeme spoustu radosti .

 

jonasek.jpg

JESSY

Černá fenka, která se našla 8. 2. na Zuklíně u Strašína se po týdnu vrátila ke svým pánečkům! Je z Mačic a díky tomu, že zpráva o jejím nálezu byla opravdu všude možně rozšířena, dostala se i k majitelům a dnes si svou ztracenou fenečku v Dlouhé Vsi vyzvedli. Mockrát děkujeme rodině Bártů za úžasný přístup, za to že se o ni tak dobře starali. Loučení bylo asi už docela těžké, za ten týden na ni už přivykli. Jsme rádi, že vše dobře dopadlo a také za to, že jsme poznali lidi, kterým nebyl osud nalezence lhostejný.

 101_0418.jpg

 

PÉŤA

Počátkem ledna byla nalezena před veterinární ordinací v Klatovech krabice a v ní nadílka - kočičí máma a její tři koťátka - kluci Péťa a Pavlík a jejich sestřička Fíbí. První z trojice odešel do nového domova Péťa, a to v neděli 9. 2. 2014. Bude bydlet v Sušici. Přejeme milému Péťovi krásný a šťastný život v nové rodině .

peta.jpg

 

DENY

Denýskovi před časem onemocněl páníček a nemohl se dále o něho starat. Z Klatov tedy putoval do žíkovského útulku, kde pár měsíců pobyl, zúčastnil se dvou výstav v Praze, přičemž z té dnešní druhé - 8. 2. 2014 se už zpět do Žíkova nevracel neboť se zalíbil jedné sympatické dvojici, která se rozhodla, že si Denýska osvojí. Bude s nimi bude bydlet v Praze, jen se Deny bude muset naučit anglicky neboť jeho páníčkové si s ním budou povídat právě touto řečí . Doufáme, že si i přesto budou dobře rozumět a přejeme Denýskovi krásný nový domov a spoustu lásky.

denny--taborska-010.jpg