Jdi na obsah Jdi na menu
 


Našli domov v září 2014

15. 9. 2014

 

ČERTÍCI

V neděli 14. 9. 2014 odjeli do nových domovů čertíci - černá šťěňátka, která byla podivnou shodou okolností nalezena každé na jiném místě, jedno v Sušici, druhé na samotě u Tedražic, kam ho někdo hodil přes plot. O "čertíky" byl poměrně zájem, ozývali se nám lidé na inzeráty, a tak se mrňata na veterině u MVDr. Mikošky ani neohřála - jedno odjelo do Nezdic, druhé na Hory Matky Boží. Přejeme broučkům, aby po takovém zvláštním startu do života už bylo vše jen a jen OK a měli krásné a láskyplné DOMA.

img_0252_2.jpg

HVĚZDIČKA

Hvězdička se dne 3. 5. 2014 narodila mámě kočičce Leontýnce v žíkovském útulku, brzičko poté, co mámu dovezli coby nalezence ve vysokém stadiu březosti z Vimperka. Je to krásná kočička velmi zvláštního zbarvení a navíc moc hodná, taková malá dáma. A na malou dámu se usmálo štěstí v Praze na výstavě SEN ZVÍŘAT dne 7. 9. 2014. Přejeme Hvězdičce, ať je pro svou rodinu stále hřejivou hvězdičkou a štěstíčkem.

hvezdicka-.jpg

MICINKA

Micinka se do útulku dostala od majitelů, kteří se s ní neradi loučili, ale nemohli si ji nechat kvůli alergii. Přišla jako vymazlené asi pětiměsíční kotě a nyní, po čtvrt roce pobytu našla nový domov a ke štěstí jí rovněž pomohla umisťovací výstava SEN ZVÍŘAT v Praze. Micinko milá, přejeme také krásný život, ať tě tví lidé mají moc a moc rádi.

micinka-5.jpg