Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prosinec 2020

15. 12. 2020

LUCKY

Tento krasavec se k nám dostal do dočasné péče, rychle se mu našel nový domov, ale bohužel během velice krátké doby byl vrácen na zahradu, kde předtím bydlel. Ale i napodruhé se velice rychle našel nový domov. Lucky bude bydlet u Domažlic na velké zahradě a se psími kamarádkami. Moc děkujeme rodince za adopci :)

 

cuvac.jpg

 

SOFINKA

Těsně před Vánoci našla Sofinka svůj domov. Nedávno se nám vrátila z adopce, protože majitelé na ní neměli čas. A teď našla domov u mladé rodinky s dětmi. Teď dožene vše, co zmeškala. Sofinka je učenlivá a bere vše s radostí. Přejeme celé rodině mnoho štěstí a krásné společné chvíle. Moc děkujeme za adopci :)

sofinka.jpg

 

MÍŠA

Nechtěli jsme dopředu jásat.....tak dáváme na vědomí až teď. Míša, útěkář od 7.12. bydlí ve Velkém Boru. Ano, ten Míša, co se loňský rok našel na zahradě u prázdné chalupy v Anníně. Byl krátce v dočasce u Ivany, při venčení se mu podařilo utéci s vodítkem a celou zimu se toulal po Šumavě až byl odchycen u jednoho pensionu, kde ho krmili. Opět se vrátil do dočasky k Ivě.... Poté byl adoptován do Sušice, kde jim při venčení po pár dnech opět zmizel... Sám se vrátil tam, kde to znal a tak jednoho dne se objevil za vrátky.Jelikož je ve smečce více psů a Míša byl takový otloukánek, nebyl by tam šťastný, nedalo by se i uhlídat, aby se mu něco nepřihodilo a mohl žít s ostatními uvnitř a né sám v kotci. Adoptovala si ho rodina, u které bydlí Míša vevnitř a užívá si teplo gauče. Míšo, přejeme ti, aby jsi byl moooooc šťastný tam kde jsi. Rodině děkujeme za adopci :)

misa.jpg

 

DAISY

daisy-prosinec-opava.jpg

Daisy našla nový domov v Opavě na konci roku. Moc za ní děkujeme :)