Jdi na obsah Jdi na menu
 


Říjen 2019

4. 10. 2019

LARA

lara.jpg

Příběh Lary si mnozí z vás jistě pamatují.
Před časem se objevila u jedné rodiny, která nás požádala o pomoc s hledáním majitele. Nemohli si ji nechat u sebe a tak jsme řešili kam s ní? Dočasný domov nabídla Lucie Houdková a ihned začala s bojácnou a vystrašenou fenkou pracovat. Pod jejím vedením se z Lary stala poslušná, sebevědomá a moc šikovná holka, která zvládá všechny základní povely a jelikož se původní majitel nepřihlásil, bylo potřeba vybrat nový domov z velkého počtu zájemců. Nakonec byl vybrán mladý pár, už dříve měli podobného pejska z útulku, byli se na Laru podívat a navíc bydlí kousek u Sušice. Včera nastal pro Laru den D a jela do nového domova. Na místě se chovala jako by to tam již znala, všechno si obešla, ke každému se měla, vše poctivě očichala, nakoukla co se vaří na sporáku, proběhla pokoje, zjistila si kde je postel a sedačka a nejvíc se předváděla před novým páníčkem..ten pracuje z domova a Lara nebude sama, ve velké dílně má i gauč a tak ho může Lara poctivě hlídat  Panička si ji hned vzala na procházku a šly poznávat nejbližší okolí.
Děkujeme za nový domov a Lucce za perfektně odvedenou práci a trpělivost s jakou Laru připravila na odchod domů 

 

BARUŠKA

baruska.jpg

Mladá kočička Baruška také našla svůj nový domov. Podívejte jak se krásně mazlí s paničkou :) moc za ní děkujeme 

 

FILÍPEK A MATÝSEK

jorkmuti.jpg

Malým pejskům Filípkovi a Matýskovi skončil pobyt na veterině u Mikošků a odjeli do nového domova až za Prahu, kde budou mít i psí kamarádku. Tak kluci nezlobte a hodně štěstí :)

 

ČERNOBÍLÉ KOŤÁTKO LUCINKA

cernobile-kote-ma-domov.jpg

Černobílé koťátko Lucinka, které bylo nalezené osamělé, našlo svůj stálý domov :)

 

MLADÁ ČERNÁ KOČIČKA

mlada-cerna-kock-ama-domvo.jpg

Mladá černá kočička, která byla spolu se svými sourozenci nalezená, našla domov jako poslední ze všech. Ale přece se dočkala. Díky za ně za všechny :)

 

KOČIČKA BOHDANKA

zrzava-bohdanka-ma-domov.jpg

I zrzavá kočička Bohdanka se dočkala nového domova :))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář