Jdi na obsah Jdi na menu
 


Srpen 2019

7. 8. 2019

KOČIČKA

cicka.jpg

Tato kočička jednou přišla ke staršímu pánovi v Nahořánkách a usídlila se u něj. Pán kontaktoval náš spolek, spolek číču zbavil všech parazitů, vykastroval jí a hledal nový domov. Ten se právě našel a kočička už bydlí. Díky za ní :))

 

ŠTĚNÁTKA Z KRABICE

Štěňátka nalezená odložená v krabici u nás nepobyla dlouho. Na veterině byla naočkována, načipována a odčervena. A strhla se veliká vlna zájmu. "Bohužel" bylo štěňátek jen 5 a zájemců nespočet. A tak spolek vybíral nejvhodnější adepty. Ti snad byli vybráni jako nejlepší a nastal den D, kdy všechna štěňátka odjela do nových domovů. My moc děkujeme jejich novým rodinám a i všem, kteří projevili zájem...

car-benesov.jpg

Car odjel do Benešova

daisy-rokycany.jpg

Daisy odjela do Rokycan

kvido-vary.jpg

Kvido odjel až do Karlových Varů

sofinka-cimice.jpg

Sofinka jako jediná zůstala v Čimicích

viky-domazlice.jpg

Viky odjela do Domažlic

 

Všem mockrát děkujeme a přejeme krásné společné soužití s chlupáči :))

 

TOMÍK

tomik.jpg

V srpnu jsme se rozloučili s Tomíkem. Odjel bydlet do Lnář, kde bude dělat společnost paní a pánovi, co je nedávno opustil jejich psí kamarád a moc se jim po něm stýskalo.
Přejeme spoustu krásných společných chvil :)

 

LUSSI

lussi.jpg

Do nového domova k Rožmitálu pod Třemšínem odjela fenka Lussi .Fenečka, která pobývala na veterině MVDr. Mikošky již od jara. Nejdříve se přijeli noví majitelé s Lussi seznámit, moc se jim líbila její vstřícná povaha a tak bylo rozhodnuto... Paníčky má pro sebe celý den, velkou zahradu a již jsme dostali info, jak se zabydlela.

Mockrát za ní děkujeme a přejeme mnoho štěstí :)

 

KOČIČÍ SOUROZENCI

cerna-cica.jpg

Posledního srpna odjela do nového domova tahle malá kočička i se svým bráškou, aby jí nebylo doma smutno. Byli odčervení a budou kastrovaní. Moc děkujeme rodině, která se jich ujala a dala jim domov :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář