Jdi na obsah Jdi na menu
 


Září 2019

28. 9. 2019

BERT

bert.jpg

Do nového domova odjel jezevčík Bert 
Přijeli si pro něho starší manželé, kteří se před dvěma měsíci museli rozloučit se svým psím kamarádem - také jezevčíkem.
Bertík už má doma připravenou postel, baštit bude hlavně vařené maso a čeká ho i veliká zahrada, dlouhé procházky a výlety.

 

FILÍPEK

filda.jpg

Filípek, kterému zemřel páníček a následně byl umístěn do útulku v Borovně, našel nový domov. Dostali jsme už několik fotek a Filípek je v nové rodině šťastný... Moc za něj děkujeme a přejeme mnoho štěstí :)

 

SÁRA

cica-septik.jpg

Kočička Sára zachráněná začátkem září ze septiku v obci Újezd u Sv. Kříže, kam jí kdosi z místních pomohl, dnes už spí v novém domově.Do svého "doma" urazila cca 100 km, ale stálo to za to. A mě se bude lépe usínat s vědomím, že Sára je v pořádku, a je doma a už napořád. Sára to prostě vyhrála!!! Díky

 

DENY

denny.jpg

V září se šťastně uzavírá příběh i psa Denyho, který měl být utracen z důvodu údajné agrese, ale to pan veterinář odmítl a požádal nás o pomoc.
Deny žil, či spíš živořil, sám v kotci u prázdného domu, který se měl prodávat a nebyl nikdo kdo by o něho stál. Byl ve špatném zdravotním a výživovém stavu a bylo potřeba ho postupně dát do pořádku. Toho se s vervou ujala naše dočaskářka Olinka a postupem času se Deny začal měnit ve spokojeného psa.
Už od začátku se do něho zakoukala jeho nynější rodina, poslali mu příspěvek na přilepšenou, byli za ním na návštěvě a dostávali zprávy o tom jak se mu daří. Následovala kastrace, očkování, čipování a dnes Deny konečně mohl odjet DOMŮ. Bydlet bude u Klatov, na hlídání bude mít nejen své páníčky, ale i dům a velkou zahradu..

Děkujeme panu veterináři, že nevyslyšel žádost o Denyho uspání, moc děkujeme Olince za to, že ho po všech stránkách dala dohromady a jeho nové rodině za domov a lásku, kterou si určitě zaslouží. Hodně štěstí kluku chlupatá a užívej si života...

 

SÁRA

sara.jpg

Za svojí novou paničkou odjela malá Sára, fenka jejíž majitel přišel o bydlení a ona se ocitla v městském kotci. Sáru jsme převzali pod křídla našeho spolku a dočasku jí nabídla naše Ivča Kosarkova Ivana. Akutně bylo potřeba dát do pořádku špatný chrup, následovala kastrace a včera Sárinka odjela do Plzně, kde už ji vyhlížela její nová panička, která na ni po celou dobu léčby čekala a moc se na ni těšila.
Ivče děkujeme za dočasku a nové paničce za rychlou nabídku domova. Hodně štěstí a lásky, holky :)

 

JACKIE

jackie.jpg

Krásná Jackie toho za svůj krátký život již hodně zažila. K nám byla převezena v roce 2018 z Volar, kde žila zavřená ve sklepě. Brzy jí nabídla domov starší paní a fenečka se stěhovala do nového domova. Měla se dobře a byla milovaná, ale nedávno při venčení paní upadla a zlomila si ruku. Úraz je komplikovaný a bude vyžadovat operaci a delší léčbu a paní si uvědomila, že Jackie už nemůže dát to, co by si zasloužila. Oslovila nás proto s žádostí o urychlené hledání vhodného domova. Na naši naléhavou výzvu, ještě ten samý den, zareagovala Marie Fišerová a po krátké rodinné poradě se rozhodli fenky ujmout.

S temperamentem loveckého plemene mají zkušenosti, protože se před časem museli rozloučit se svým psím kamarádem. Jackie bude bydlet ve Velharticích v rodiném domku se zahrádkou a se svými novými páníčky bude absolvovat procházky do přírody. Na dnešek už spala s novou rodinou a momentálně se seznamuje se vším kolem sebe.
Věříme, že se rychle začlení do rodiny a bude si užívat spokojený psí život a rozdávat radost :)

 

KOCOUREK NEŠŤASTNÍK

nestastnik-doma.jpg

Nešťastná kocourek, který byl zřejmě vyhozen a žil venku, kde ho lidé krmili, našel nový domov :)

 

JERRY

jerry-ma-domov.jpg

Krásný Jerry také našel nový domov. Díky za něj...

 

VYHOZENÉ ČERNÉ KOŤÁTKO

cerne--kote-ma-domov.jpg

Vyhozené černé koťátko nakonec našlo nový domov :)

 

MLADIČKÁ KOČIČKA

mladicki-kocicka-ma-dmomov.jpg

Mladičká kočička také našla své štěstí a nový domov :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář