Jdi na obsah Jdi na menu
 


AKCE !!!

  

 

Příspěvky

Na návštěvě v Žíkově

7. 10. 2013

Je to na delší povídání, tak to vezmeme na pokračování.

 

JAKÝ BYL SEN ZVÍŘAT 2013?

23. 9. 2013

Prostě báječný. Loni jsme byli poprvé na zkušenou. Vrátili jsme se nadšeni atmosférou akce a dali si předsevzetí, že příští rok už tam vezmeme nějaké "šumaváčky nalezence", kteří to budou potřebovat. U pejsků to je je zatím trochu problém, hlavně kvůli zajištění očkování, horkým adeptem by bývala byla Mášenka, která by tam dle našeho názoru domov pravděpodobně našla... tohle musíme ještě doladit... ale pomohli jsme zajistit účast žíkovských kočiček a jedna z nich díky tomu našla domov, což dalo celé akci ještě více smysl. Více o výstavě po rozkliknutí celého příspěvku.

 

Jak bylo na výstavě "U Chovatelů" ?

4. 9. 2013

O sušické pouti  vedou kroky mnohých návštěvníků už tradičně na výstavu drobného zvířectva. K vidění jsou králíci, ovečky, husy, kachny, slepice, kouhouti, ti nejlepší, chlouba chovatelů. Letos byli příchozí překvapeni, když viděli i kočky :-).  A jak to bylo s těmi kočičkami?

 

Umisťovací výstava koček poprvé v Sušici

22. 8. 2013

K sušické pouti patří neodmyslitelně výstava drobného zvířectva, který pořádá Český svaz chovatelů. Po domluvě s členy bude letos na výstavě možno uvidět a osvojit si některé kočičky ze žíkovského útulku a vůbec se blíže seznámit s tímto Depozitem, s lidmi, kteří tam působí a hlavně se čtyřnohými obyvateli, kteří čekají na nový domov i s těmi, pro které je vhodná už jen virtuální adopce. Je to 1. ročník Umisťovací výstavy, první zkušenost, takže bude zatím jen pár kočiček, takových které snesou trošku stresu. Plakátek po rozkliknutí Celý příspěvek.

 

Jaký byl Mezinárodní den zvířat bez domova v Žíkově?

19. 8. 2013

Jak už jsme včera avizovali, díky novorozeným koťátkům nalezeným u popelnic  byl dost smutný... Také nás mrzí, že lidé "šumaváci" měli tak malý zájem a přitom víme, že kočkomilovní lidičky tady jsou... Fotky a povídání zde.

 

Pozvánka do Žíkova na Mezinárodní den zvíířat bez domova

10. 8. 2013

 

Náš článek v Rábských novinách

24. 6. 2013

Rábské noviny zveřejnili náš článek ohledně nedávné kauzy, čehož si velmi vážíme.

 

5.pošumavská výstava psů v Zahorčicích u Čestic na Strakonicku

18. 6. 2013

 

VÝZVA

3. 6. 2013

 

Kočičí zprávičky ze Žíkova

3. 6. 2013

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

následující »